Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Σουλίου με ένταση και επεμβαση της αστυνομίας (+BINTEO)


 
Συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης στην Παραμυθιά, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ένταση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας, προκλήθηκε κατά την διάρκεια της κλήρωσης των θέσεων του Λαμπόβου, όταν ενδιαφερόμενοι έμποροι κατηγόρησαν την σχετική επιτροπή για παρατυπίες στην κλήρωση, αν και οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες έλεγξαν την κληρωτίδα πριν την έναρξη της κλήρωσης. Μάλιστα απείλησαν με ασφαλιστικά μέτρα κατά της διενέργειας της εμποροπανήγυρης. Η ένταση μεταφέρθηκε και εκτός αίθουσας δημοτικού συμβουλίου μετά από την επέμβαση της αστυνομίας. (Στο βίντεο στο 01:52:30)

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανασκόπηση της συνεδρίασης από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου καθώς και ολόκληρη την συνεδρίαση. 
 
Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Σουλίου με ένταση και επεμβαση της αστυνομίας (+BINTEO) Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Σουλίου με ένταση και επεμβαση της αστυνομίας (+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.