Επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη σε Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα



Επίσκεψη στην Ήπειρο, και ειδικότερα στην Θεσπρωτίαα και τα Ιωάννινα, θα πραγματοποιήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου , αντίστοιχα. 
 
Το μεσημέρι της Παρασκευής θα επισκεφθεί την Ηγουμενίτσα και στις 3 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. Ακολούθως θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί την αγορά της πόλης.
 
Το Σάββατο θα δώσει το παρών στα εγκαίνια του Μουσείου Αργυροτεχνίας τα οποία θα γίνουν την ίδια ημέρα στις 6 το απόγευμα στο Κάστρο Ιωαννίνων, παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει συνάντηση με στελέχη και μέλη του Κινήματος από όλην την Ήπειρο (12μ.μ., ξενοδοχείο “Olympic”).
Επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη σε Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα Επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη σε Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.