Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας με τον αρχηγό της Αστυνομίας



Την 24-09-2016 και ώρα 13:00 στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβούλιου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ηγουμενίτσα, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Β. Ελλάδος Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου Ταξίαρχου κ. Κωνσταντίνου ΣΚΟΥΜΑ και του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας κ. Ηλία ΝΤΟΝΤΗ.
 
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της αναδιάρθρωσης και του μισθολογίου.
 
 Η Ένωσή μας κατέθεσε υπόμνημα με τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας αποσπώντας τη διαβεβαίωση του Αρχηγού ότι θα κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε αυτά να υλοποιηθούν άμεσα.

Τέλος οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους αυτή τη φορά όμως στο γραφείο του Αρχηγού ώστε να συζητήσουν εκ νέου ζητήματα που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία της Δ.Α. Θεσπρωτίας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΝAKOΣ Βασίλειος
 
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ZΗΣΗΣ Δημήτριος
Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας με τον αρχηγό της Αστυνομίας Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας με τον αρχηγό της Αστυνομίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.