Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα απατεώνων που παρίστανε τους τελωνειακούς


 
Μια ακόμη επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί της οποίας,έφτασαν στα ίχνη κυκλώματος που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες.
 
Τρεις νεαροί άνδρες παρουσιάζονταν ως τελωνειακοί και αποσπούσαν διάφορα χρηματικά ποσά από τα θύματά τους,υποσχόμενοι πως θα τους παραδώσουν πολύ φθηνές ηλεκτρικές συσκευές,που έχουν κατασχεθεί από τα τελωνεία της χώρας.
 
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 25χρονου Έλληνα,ο οποίος προσπάθησε να εξαπατήσει ιδιοκτήτη καταστήματος Ηλεκτρικών ειδών στην Ηγουμενίτσα,ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για άλλους δυο 35χρονους συνεργούς του,οι οποίοι και αναζητούνται.
 
Όπως πεοέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών,η δράση του κυκλώματος ξεκίνησε τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο, σε Θεσσαλονίκη και Πειραια και επεκτάθηκε σε άλλες πόλεις της Ελλάδος,ενώ η “λεία” τους υπολογίζεται σε 25.000 ευρώ τουλάχιστον. 
 
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται...
Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα απατεώνων που παρίστανε τους τελωνειακούς Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα απατεώνων που παρίστανε τους τελωνειακούς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.