Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας



Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 09.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
  • Ανάκληση ή μη της με αριθ. πρωτ. 18414/10.08.2016 άδειας χρήσης μουσικής σε υπαίθριο χώρο (απλά μηχανικά μέσα) στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» της ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, με νόμιμο εκπρόσωπο τον Παύλο Μακρίδη του Πέτρου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας, λόγω παράβασης των όρων λειτουργίας.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, της από 02.06.2016 (αριθ. πρωτ. οικ. 1495) Τεχνικής Εισήγηση του Τμήματος Σχεδίου Πόλεως της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ηγουμενίτσας σχετικά με την έγκριση υψομετρικής μελέτης των περιμετρικών οδών του Ο.Τ. 16β της εγκεκριμένης Πολεοδομικής Μελέτης Αναθεώρησης, του εγκεκριμένου σχεδίου Οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Πολεοδομικής Ενότητας Δήμου Ηγουμενίτσας.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη, μετά από δημοπρασία, του κοινοτικού ελαιώνα έκτασης Ε=10.125τμ από το με αριθ. 1226 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Πέρδικας έτους 1956 στην Τ.Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη μετά από δημοπρασία του κοινοτικού ελαιώνα έκτασης Ε=13.062τμ από το με αριθ. 1225 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Πέρδικας έτους 1956 στην Τ.Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη, μετά από δημοπρασία, του κοινοτικού ελαιώνα έκτασης Ε=160.000τμ από τα με αριθ. 184 & 185 τεμάχια Διανομής Αγροκτήματος Συκοχώρι – Καρτέρι έτους 1970 – 1971 και από το τεμάχιο με αριθμό 395 της Διανομής του Αγροκτήματος Συκοχώρι – Καρτέρι έτους 1981 στην Τ.Κ. Καρτερίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη μετά από δημοπρασία του κοινοτικού ελαιώνα έκτασης Ε=100.000τμ από το με αριθ. 555 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Καστρίου έτους 1959 στην Τ.Κ. Καστρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη μετά από δημοπρασία του κοινοτικού ελαιώνα έκτασης Ε=250.000τμ από τα με αριθ. 1548 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Μαργαριτίου έτους 1960 και με 698 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Μαργαριτίου έτους 1958 στην Τ.Κ. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη μετά από δημοπρασία κοινοτικής έκτασης Ε=23.967τμ από το με αριθ. 401 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Κουρτέσι έτους 195 στην Τ.Κ. Μεσοβουνίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική εκμετάλλευση.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την απευθείας παραχώρηση ή μη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων – Σαρατίου της κοινοτικής έκτασης Ε=6.750τμ από το με αριθ. 186 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Σαράτι έτους 1958 στην Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την απευθείας παραχώρηση ή μη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων – Σαρατίου της κοινοτικής έκτασης Ε=500τμ από το με αριθ. 189 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Σαράτι έτους 1958 στην Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την απευθείας παραχώρηση ή μη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων – Σαρατίου της κοινοτικής έκτασης Ε=15.000τμ από το με αριθ. 127 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Σαράτι έτους 1958 στην Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την απευθείας παραχώρηση ή μη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων – Σαρατίου της κοινοτικής έκτασης Ε=6.062τμ από το με αριθ. 432 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Μακρυχώρα έτους 1958 στην Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την απευθείας παραχώρηση ή μη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων – Σαρατίου της κοινοτικής έκτασης Ε=3.438τμ από το με αριθ. 297 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Μακρυχώρα έτους 1958 στην Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την απευθείας παραχώρηση ή μη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων – Σαρατίου της κοινοτικής έκτασης Ε=4.378τμ από το με αριθ. 530 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Σαράτι έτους 1965 στην Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελαιοκαλλιέργεια.
Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.