Συνάντηση του Προεδρείου της Ε.Α.Υ.Ν. Θεσπρωτίας, Κικίλια και Γιόγιακα



Εχτές 25-09-2016 και ώρα 12:30 στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, το Προεδρείο της Ε.Α.Υ.Ν. Θεσπρωτίας συναντήθηκε με τους βουλευτές Νέας Δημοκρατίας κ. ΚΙΚΙΛΙΑ Βασίλειο και κ ΓΙΟΓΙΑΚΑ Βασίλειο.

Στους κύριους βουλευτές θέσαμε αρχικά τις απόψεις μας για το μεταναστευτικό και την αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και στη συνέχεια τους ενημερώσαμε με ακρίβεια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Διεύθυνση (ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, πεπαλαιωμένος στόλος οχημάτων κ.α.). Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τη μη συμμόρφωση της κυβέρνησης ως προς τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε., ενέργεια που έχει ξεσηκώσει όλους τους αστυνομικούς όχι μόνο στο Νομό μας αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Οι κύριοι βουλευτές μας άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή και υποσχέθηκαν πως θα σταθούν πλάι μας με κάθε τρόπο και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να μας βοηθήσουν στον δίκαιο καθημερινό αγώνα που κάνουμε για την διεκδίκηση των πέρα για πέρα δίκαιων αιτημάτων μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΝAKOΣ Βασίλειος
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ZΗΣΗΣ Δημήτριος
Συνάντηση του Προεδρείου της Ε.Α.Υ.Ν. Θεσπρωτίας, Κικίλια και Γιόγιακα Συνάντηση του Προεδρείου της Ε.Α.Υ.Ν. Θεσπρωτίας, Κικίλια και Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.