Οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας διαδήλωσαν στη ΔΕΘ



Πορεία διαμαρτυρίας εν όψει της ΔΕΘ πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες κι απόστρατοι στρατιωτικοί.

Στην Θεσσαλονίκη είχαν μεταβεί αρκετοί αστυνομικοί από τη Θεσπρωτία και οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων οι οποίοι έλαβαν μέρος στην πορεία.

Οι ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας διαδηλώνουν μεταξύ άλλων για το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό, τις περικοπές και τα ειδικά μισθολόγια.

Νωρίτερα οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις, σε συνέντευξη τύπου απείλησαν ότι θα υποβάλλουν μήνυση, προκειμένου να τηρηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, εναντίον του Υπουργού Οικονομίας, επειδή δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι ένστολοι συνδικαλιστές προειδοποίησαν για «θερμό» φθινόπωρο με συνεχείς κινητοποιήσεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, «όσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να μη σέβεται τους ένστολους και να επιχειρεί να πολιτεύεται με ψέματα και αυταπάτες».
Οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας διαδήλωσαν στη ΔΕΘ  Οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας διαδήλωσαν στη ΔΕΘ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.