Δήμος Σουλίου: Ενημερωτική ομιλία για το Αλτσχάιμερ




Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αλτσχάιμερ, το Ν.Π.Δ.Δ. "ΑΡΩΓΗ" ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ σε συνεργασία με τη Νευρολογική Κλινική του ΠΓΝ Ιωαννίνων και τη Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας και Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργανώνει ενημερωτική ομιλία με θέμα:

"Έγκαιρη διάγνωση και τρόποι αντιμετώπισης της Άνοιας και της νόσου Αλτσχάιμερ". Παράλληλα με την ημερίδα, θα διεξαχθούν δωρεάν τέστ ανίχνευσης προβλημάτων μνήμης και άνοιας.

Ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 17:30, χώρος: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων "ΚΑΡΚΑΜΙΣΙ" (Απέναντι από το Δημαρχείο) στην Παραμυθιά και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες 26660 23215 Κ.Α.Π.Η.

Η δράση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Διασυνοριακού Έργου με τίτλο «ALZCARE - Σύστημα Διαχείρισης Άνοιας και Υποστήριξης Ασθενών» (INTERREG Greece – Albania IPA Cross-Border Programme 2007-2013) το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς Πόρους των κρατών.
Δήμος Σουλίου: Ενημερωτική ομιλία για το Αλτσχάιμερ Δήμος Σουλίου: Ενημερωτική ομιλία για το Αλτσχάιμερ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.