Θεσπρωτία: Επιστολή προς την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων



ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Θέμα: Ισχύει πάντα το δίκιο του ισ-χειρότερου... (?)
Σύβοτα Θεσπρωτίας 27/09/2016

ΠΡΟΣ:
1. Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων endikeis@otenet.gr και info@ende.gr
2. Συμβούλιο της Επικρατείας και Διοικητική Δικαιοσύνη ΦΑΞ: 210-3231154
3. Διοικητικοί Δικαστές info@ddikastes.gr
4. Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος eisag@otenet.gr
5. Ελεγκτικό Συνέδριο grammatia.proedrou@elsyn.gr
6. Νομικό Συμβούλιο του Κράτους info@nsk.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1. Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας staff.branch@hellenicpolice.gr
2. Υπουργείο Εθνικής Άμυνας eg_ypetha@mod.mil.gr
3. Υπουργείο Ναυτιλίας contact@yna.gov.gr
4. Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος grafeiotypoups@gmail.com
5. Στρατηγό ε.α. κύριο Φράγκο Φραγκούλη
6. Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών info@dsa.gr
7. Τρικλοποδιά triklopodia@hotmail.gr
8. thespro.gr
9. Thessbomb thessbomb@gmail.com

Με αφορμή την δημοσίευση του Zougla.gr σχετικά με την Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, (δείτε εδώ την δημοσίευση) θα ήθελα να καταγγείλω τους αρμόδιους οι οποίοι δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε.

Να σας υπενθυμίσω πως στης 11/07/2016 σας είχα αποστείλει επιστολή (δείτε την εδώ δημοσιευμένη) η οποία αναφέρεται στην μη συμμόρφωση του κράτους στις αμετάκλητες δικαστικές σας αποφάσεις. Να σας θυμίσω επίσης πως όταν έγραφα για την “βόμβα” που στείλατε στην κυβέρνηση στης 01 Ιουνίου 2016 (δείτε εδώ) σας απάντησα το εξής:

“δεν έχει νόημα αυτή η επιστολή που στείλατε, γιατί όσες επιστολές ακόμα και αν στείλετε, θα τις βάλουν “το λιγότερο” στο συρτάρι”

Συνεπώς όχι είχα απλά δίκιο, αλλά επαληθεύεται η απαξίωση που δείχνει η κυβέρνηση σε σας, στην δικαιοσύνη, και λαμβάνει υπόψην της μόνο με μεροληπτική συμπεριφορά όσες αποφάσεις σας,,, την βολεύει.

Η διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Στρατιωτικοί, Λιμενικοί, Πυροσβέστες) που ζητάνε να εκτελεστούν οι αποφάσεις σας, είναι Ντροπή για όλο τον Ελληνικό Λαό, και δεν είναι Ντροπή επειδή αυτοί οι άνθρωποι διεκδικούνε όσα παράνομα αποφάσισε το κράτος εις βάρος τους, αλλά είναι Ντροπή διότι ως ένστολοι φτάσανε σε σημείο να διαμαρτυρηθούν κατά αυτών που ακούνε εντολές και συνεχίζουν να τις εκτελούν, κατά αυτών που προσπάθησαν να τους καταστρέψουν και παρόλα αυτά κάθε μέρα έδειχναν και δείχνουν μεγαλύτερο ζήλο για αυτό που έκαναν και κάνουν, είναι Ντροπή διότι δείχνει το κράτος ότι όσο μικρό ή μεγάλο είναι το έγκλημα που κατ’ εξακολούθηση πράττει, μπορούν οι υπεύθυνοι να παραμένουν ατιμώρητοι. Μα σε ποια Ελλάδα ζούμε? Για ποιους Έλληνες μιλάμε?

Τους τελευταίους μήνες, από αρχή του χρόνου έχετε στείλει 3 (τρεις) φορές “μηνύματα” στην κυβέρνηση (σίγουρα μου έχουν διαφύγει κι’ άλλα, συγχωρέσετε με, το διαδίκτυο είναι χάος)

1. 9 Φεβρουαρίου 2016. Ανακοίνωση "καταπέλτης" Δικαστών & Εισαγγελέων: "Μη ανεκτά νομοθετήματα καθ' υπόδειξη των δανειστών - Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει ως πειραματόζωο"

2. 15 Φεβρουαρίου 2016. Καταγγελία-"κεραυνός" από δικαστές προς κυβερνώντες: "Ο ελληνικός λαός έχασε δικαιώματα ενός ολόκληρου αιώνα!"

3. 1 Ιουνίου 2016. Σκληρή ανακοίνωση από δικαστές και εισαγγελείς κατά της κυβέρνησης για τα σκληρά μέτρα λιτότητας και το «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων

Μέχρι πότε επιτέλους θα συνεχίσει η ατιμωρησία της προδοσίας της χώρας? Παρεμπιπτόντως αυτό που κάνει το κράτος εις βάρος όλων των Ελλήνων πολιτών, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ??? Για να φροντίσουν (περίθαλψη, ενδυμασίες, στέγη, δίδακτρα) όλους τους πρόσφυγες βρίσκουν χρήματα,,, αλλά παράλληλα η Ελλάδα εσωτερικά εξακολουθεί να αιμορραγεί. Και αν πει κάποιος ότι είμαι ρατσιστής κατά των προσφύγων, όχι δεν είμαι, αλλά γίνομαι ρατσιστής με αυτούς τους πολιτικούς που καταστρέφουν την χώρα μου, την χώρα σας, την χώρα που δεν τους ανήκει. Για να αποκαταστήσουν τους μισθούς,,, δεν μπορούν……

Τα έχουν ισοπεδώσει όλα, προστατεύουν τους κατά συρροή εγκληματίες που έβγαλαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ παράνομα, και όταν η εφορία μου κατασχέσει το σπίτι για μερικά χιλιάρικα, επειδή αυτά θα τα χρωστάω με τα τεχνητά τους χρέη και τους υπέρογκα παράλογα φόρους που επιβάλλουν, η απόφαση του δικαστηρίου θα εκτελεστεί με αστραπιαίους χρόνους, ενώ οι αποφάσεις του Σ.τ.Ε. υπέρ των απλών πολιτών και των ενστόλων,,,, κωλυσιεργεί δραματικά…

Για όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την συμπεριφορά της κυβέρνησης, να ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ τους υπεύθυνους για την αδιαφορία που δείχνουν στις αποφάσεις της δικαιοσύνης και το πρόσωπο σας να γίνει ακόμα πιο σκληρό στους εγκληματίες και όχι στους βιοπαλαιστές.

“Οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να δώσουν δύναμη στο δίκαιο και έδωσαν το δίκαιο στη δύναμη…. Β. Πασκάλ”

Είστε η τελευταία μας ελπίδα…..

Με ταπεινή Συνείδηση και Εκτίμηση
Βαφειάδης Αναστάσιος
Θεσπρωτία: Επιστολή προς την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων Θεσπρωτία: Επιστολή προς την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.