Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για φασιστική συμπεριφορά αστυνομικών σε λεωφορείο Ηγουμενίτσα - Γιάννενα



Αν ο φασιστικός- ρατσιστικός οχετός βγαίνει στην επιφάνεια στις υποθέσεις της Χίου, του Ωραιόκαστρο και της Φιλιππιάδος, οι ρίζες και η βάση αυτού του οχετού, βρίσκεται στο βαθύ καπιταλιστικό κράτος.

Και δεν μιλάμε θεωρητικά αλλά πρακτικά και με παραδείγματα, όπως αυτό το χθεσινό. Πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσα – Ιωαννίνων, μπλόκο της αστυνομίας στο ύψος του ΤΕΙ, με κακομεταχείριση, με χειροπέδες στους μετανάστες και στους πρόσφυγες, είτε είχαν, είτε δεν είχαν χαρτιά, παρόλο που οι μετανάστες και οι πρόσφυγες , κάθε άλλο παρά αντίσταση, πρόβαλαν.

Πιθανόν δε η αστυνομία να είχε ειδοποιηθεί από τα ΚΤΕΛ, συνεχίζοντας τα ΚΤΕΛ, το κλασικό του ρόλο, σε σχέση με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Μόνο που δεν έχουμε στοιχεία για αυτό, αυτό που γνωρίζουμε μέσα από την άμεση εμπειρία μας, ήταν η άσκοπη και αναίτια κακομεταχείριση των μεταναστών και των προσφύγων.

Αυτό σε εμάς αποδεικνύει τον βαθύ φασιστικό και ρατσιστικό χαρακτήρα των δυνάμεων καταστολής, του αστυνομικού κράτους. Επίσης αποδεικνύει το γεγονός πως η κυβέρνηση ούτε θέλει , ούτε μπορεί να διαλύσει τον βαθύ φασιστικό χαρακτήρα των δυνάμεων καταστολής, του φασιστικό χαρακτήρα του καπιταλιστικού κράτους. Χαρακτήρα που δεν παίρνει διόρθωση και καλυτέρευση , αλλά ανατροπή και καταστροφή 
 
 ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για φασιστική συμπεριφορά αστυνομικών σε λεωφορείο Ηγουμενίτσα - Γιάννενα Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για φασιστική συμπεριφορά αστυνομικών σε λεωφορείο Ηγουμενίτσα - Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.