Στο Κ.Π.Ε. Φιλιατών μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας




Μια όμορφη μέρα περάσαμε χθες με τα παιδιά του Α2 και Β1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, στο Κ.Π.Ε. Φιλιατών Θεσπρωτίας (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) συμμετέχοντας σε ένα από τα προγράμματα της φετινής χρονιάς του Κέντρου με τίτλο : "Γνωρίζω το φυσικό περιβάλλον του τόπου μου " !!!

Εκεί τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής μας μέσα από ντοκιμαντέρ και διάφορες χαρούμενες δραστηριότητες που είχαν ετοιμάσει οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που δουλεύουν στο κέντρο !!!

Το διάλειμμα τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν παίζοντας στην πανέμορφη καταπράσινη αυλή του παλιού δημοτικού σχολείου της Βρυσσέλας όπου στεγάζεται το Κέντρο!!!

Στους μαθητές προσφέρθηκε κρύο σάντουιτς και νεράκι !!!

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του Κέντρου Μάρκο, Δημήτρη, Βαγγέλη , Βαγγέλη και Θάλεια για την άριστη φιλοξενία και την υπομονή που είχαν να απαντήσουν στις δεκάδες ερωτήσεις των μικρών παιδιών !!!

Η πορεία των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα από το νέο έτος είναι αβέβαιη και είναι κρίμα να κλείσουν γιατί προσφέρουν βιωματικές γνώσεις στους εκατοντάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς μέσα από τα προγράμματα που υλοποιούν κάθε χρόνο !!!

Και πάλι σας ευχαριστούμε για την όμορφη μέρα που μας προσφέρατε !!!

Στέργιος Παλπάνης

 
Στο Κ.Π.Ε. Φιλιατών μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Στο Κ.Π.Ε. Φιλιατών μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.