Στο 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας και το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων



Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας, το Α΄Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ,ΘΕ Ιωαννίνων να φιλοξενήσει την παράσταση αφήγησης <<δάφνινο στεφάνι>> με μύθους από την αρχαιότητα με αφηγήτρια τη Μαρία Μαχαίρα και τη συνοδεία μουσικής από τον Αντώνη Γκουλιώνη.

Την παράσταση παρακολούθησε και η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας, οι οποίοι αφού συζήτησαν πρώτα τα οφέλη του αθλητισμού με τα παιδιά, τις προπονήσεις τους και τη διατροφή, στη συνέχεια συμμετείχαν ενεργά στα δρώμενα και στα παιχνίδια που ακολούθησαν στον αύλειο χώρο του Α΄ Νηπιαγωγείου.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους. Με τη συντροφιά τους τα παιδιά έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη τους.


Η Προϊσταμένη του Α΄ Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς
Αλίκη Μαργαρίτη
Στο 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας και το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Στο 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας και το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.