Κλειστά την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια




Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, λόγω των συνδικαλιστικών εκλογών για την ανάδειξη αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων. 
Για τη διευκόλυνση των εκλογέων και τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής τους, χορηγείται άδεια μίας (1) ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. 
Να σημειώσουμε πως ότι όσοι εκπαιδευτικοί κάνουν χρήση της ως άνω άδειας υποχρεούνται να προσκομίσουν στο σχολείο τους βεβαίωση συμμετοχής από την αντίστοιχη εφορευτική επιτροπή. 
Οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, προκειμένου να διευκολυνθούν, μπορούν να απουσιάσουν από την υπηρεσία τους ως εξής: 
Οι υποψήφιοι για τα Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια πέντε (5) ημέρες, για τα Ανώτερα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια τρεις (3) ημέρες, υποψήφιοι για τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια δύο (2) ημέρες.

 
Κλειστά την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια  Κλειστά την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.