Πρώτη νίκη για το Θεσπρωτό, 3-1 τον Ρήγα Φεραίο (+ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Θεσπρωτός πήρε επιτέλους αυτό που έψαχνε τις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, επικρατώντας με αρκετό... καρδιοχτύπι του Ρήγα Φεραίου με 3-1 στην Ηγουμενίσα. 
Το α΄ημίχρονο ανήκε στο Θεσπρωτό, πράγμα στο οποίο συνέβαλε και το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν δύο πολύ γρήγορα γκολ.
Στο 1΄ μετά από φάουλ του Μηνά από δεξιά, ο Νάκος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Παπαγιάννη. 
Στο 13' ο Μπίκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χίσα και ο Ντόκος σημάδεψε διάνα από τα έντεκα βήματα για το 2-0 του πλατανόφυλλου. 
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη συνέχεια και δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τους θεσσαλούς, όμως αυτό δεν κράτησε ως το τέλος. 
Παρά το δυναμικό ξεκίνημα του Θεσπρωτού και στο β΄ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και απέκτησαν την εδαφική υπεροχή στη συνέχεια.
Στο 51' ο Γκίκα μετά από γύρισμα του Ζαχαράκη μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ. 
Οι του Ρήγα δε σταμάτησαν εκεί. 
Αφού πρώτα ο Κιπτίου προειδοποίησε στο 57' με δυνατό σουτ που έδιωσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κωνσταντάκος, στο 73΄ έφτασε μια άνασα από το 2-2 αλλά το γυριστό σουτ του προσέκρουσε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού.
Τα τελευταία λεπτά εξελίχθηκαν σε ροντέο, με την ομάδα του Βελεστίνου όλη μπροστά και το Θεσπρωτό να έχει συνεχώς το μυαλό του και σε ένα τρίτο γκολ. 
Και το άγγιξε τρεις φορές στο διάστημα 80'-90', με τις ατομικές ενέργειες των Πέντσα (απέκρουσε ο Παπαγιάννης), Ντινιωτάκη (άουτ) και Μηνά (σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι). 
Ο Μηνάς στο 92' με διαγώνιο σουτ έγραψε το αίσιο τέλος στην αγχωτική αλλά δίκαιη επικράτηση του Θεσπρωτού. 
Αποβλήθηκαν από τον διαιτητή του αγώνα οι προπονητές Μπακάλης (70') και Σέμος (73')

Θεσπρωτός (Σέμος): Κωνσταντάκος, Ηλίας, Ντινιωτάκης, Νόνης, Πάνος, Νάκος, Τζιάλλας (63' Σουκιάς), Πέντσας, Ντόκος (88' Γιάκος), Μηνάς, Μπίκας (91' Μπλέτσας)
Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάμπρου (81' Τσελέπης), Κιπτίου, Γεωργατζής (81' Τζοβάρας), Χίσα (46' Ζαχαράκης), Γκίκα, Σέττος.

 
 
Πρώτη νίκη για το Θεσπρωτό, 3-1 τον Ρήγα Φεραίο (+ΒΙΝΤΕΟ) Πρώτη νίκη για το Θεσπρωτό, 3-1 τον Ρήγα Φεραίο (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.