Έμπορος ναρκωτικών πίσω από το χθεσινό φοβερό τροχαίο με 3 νεκρούς - Τι βρέθηκε στο μοιραίο αυτοκίνητο




Ένα 24ωρο μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 3 ανθρώπους, η αστυνομία συμπλήρωσε τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας.


Αίσθηση από τις αποκαλύψεις... 
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες τα ξημερώματα στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Αρτας, κοντά στη διασταύρωση της Σκλίβανης, όμως τα πάντα είχαν ξεκινήσει λίγες ώρες νωρίτερα από τη Λάρισα. Εκεί, αστυνομικοί που είχαν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν συνομιλίες προχώρησαν στη σύλληψη νεαρού, που μετέφερε 6 κιλά κοκαϊνη και 10 κιλά χασίς. Ο νεαρός ήταν μέλος κυκλώματος ναρκωτικών με επικεφαλής τον οδηγό που προκάλεσε το τροχαίο στα Γιάννενα. Ο έμπορος ναρκωτικών πληροφορήθηκε την είδηση της σύλληψης και προσπάθησε να φύγει στην Αλβανία. Ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να φτάσει στα σύνορα όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και από τη σύγκρουση με διερχόμενο φορτηγό, σκοτώθηκε ο ίδιος, ο συνοδηγός του και ο οδηγός του φορτηγού. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό. Πρόκειται για έναν έμπορο ναρκωτικών που είχε πιαστεί το 2006 με 100 γραμμάρια κοκαΐνη. Δύο χρόνια αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια και το 2012, αποφυλακίστηκε.
 


Το χρονικό της τραγωδίας
Ηταν λίγο πριν τις 03.00 χθες τα ξημερώματα όταν επι της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αρτας, κοντά στη διασταύρωση της Σκλίβανης, Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με επαγγελματικό φορτηγάκι (κλούβα) που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της Τροχαίας, δυνάμεις της Π.Υ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για αρκετή ώρα. Απο τη σφοδρότατη σύγκρουση και τα 2 οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών ενώ νεκροί ανασύρθηκαν ο 31χρονος οδηγός του Ι.Χ, ο συνοδηγός 23 ετών, καθώς και ο 63χρονος οδηγός του επαγγελματικού οχήματος. Ο 24χρονος γιος του που βρισκόταν στο όχημα μαζί με τον πατέρα του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Έμπορος ναρκωτικών πίσω από το χθεσινό φοβερό τροχαίο με 3 νεκρούς - Τι βρέθηκε στο μοιραίο αυτοκίνητο Έμπορος ναρκωτικών πίσω από το χθεσινό φοβερό τροχαίο με 3 νεκρούς - Τι βρέθηκε στο μοιραίο αυτοκίνητο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.