Συνελήφθη 43χρονος για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για υποτιθέμενη έκρηξη βόμβας σε υποκατάστημα τράπεζας



Συνελήφθη, εχτές (07-10-2016) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδορκία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 43χρονος δράστης, προχθές το πρωί τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο στο R/T Κέντρο (100) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και απείλησε για έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη της Πρέβεζας, με χρονικό περιθώριο μίας ώρας και πέντε λεπτών.

Άμεσα στο τραπεζικό υποκατάστημα μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, ο χώρος εκκενώθηκε και ακολούθως ερευνήθηκε διεξοδικά, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών μηχανισμών, χωρίς να εντοπιστεί ύποπτο αντικείμενο ή εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Συνελήφθη 43χρονος για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για υποτιθέμενη έκρηξη βόμβας σε υποκατάστημα τράπεζας Συνελήφθη 43χρονος για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για υποτιθέμενη έκρηξη βόμβας σε υποκατάστημα τράπεζας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.