Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας η ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου



Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη στο Μονακό το παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που το 2014 είχε φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη. Από την Ελλάδα θα αγωνιστούν οκτώ πληρώματα με στόχο την διάκριση.

Ο λόγος για το σκιφ γυναικών του ΔΝΟΗ με την ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Αλεξάνδρα Τσιάβου καθώς και την Χριστίνα Μπούρμου του ΝΟΘ, το σκιφ ανδρών με τον Ευάγγελο Αναστασίου του ίδιου Ομίλου, το διπλό σκιφ ανδρών με δυο πληρώματα επίσης , το ένα από τον ΟΦΘ με τους παγκόσμιους πρωταθλητές της κωπηλασίας Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα (ΦΩΤΟ) και το άλλο από τον ΝΟΘ με τους Αλέξανδρο Δαφνή και Κωνσταντά Πασχάλη.

Τέλος τρία πληρώματα στο τετραπλό μετά πηδαλιουχού, του ΟΦΘ (δυο σκάφη) με τους Θεοχάρη-Μπαλαματση-Αλεπίδη-Γιαννακουλάκο-Ζικίδου και Χρηστομάνο-Δημητριάδη-Κεφαλίδη-Αντωναράκο-Τσανικιάν καθώς και του ΝΟΘ με τις Κουκλοτίδου-Κουμπλή-Μπουρμπου-Πέργουλη-Γκέκα.

Καλή επιτυχία και στα οκτώ πληρώματα μας.






Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας η ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας η ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.