Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας και οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής



Από το προηγούμενο Σάββατο 15/10/2016, βρίσκεται σπασμένη και πεταμένη στην άκρη του πεζόδρομου της Ηγουμενίτσας, μία κολόνα φωτισμού.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου Ηγουμενίτσας, μόνωσαν πρόχειρα με σακούλες τον σπασμένο στύλο, εγκυμονώντας τον κίνδυνο ατυχήματος ηλεκτροπληξίας, αφού καθημερινά στο σημείο παίζουν εκατοντάδες μικρά παιδιά.

Οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής είναι τεράστιες και δεν εντοπίζονται μόνο στον τρόπο που μόνωσαν την κολόνα.

Την κολόνα έσπασε όχημα της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, που χρειάστηκε να μπει στον πεζόδρομο για να αποκαταστήσει βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό χρήσης του πεζόδρομου, θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί από το κέντρο του, τόσο οι κολόνες φωτισμού όσο και τα παγκάκια, ενώ τα τραπεζοκαθίσματα είναι τοποθετημένα δεξιά και αριστερά του πεζόδρομου ώστε να υπάρχει ανεμπόδιστη κίνηση σε οχήματα της  Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και των οχημάτων των Οργανισμών  Κοινή ς  Ωφελείας  (ΔΕΗ,  ΟΤΕ,  ΔΕΥΑΗ) για  την  αντιμετώπιση  περιπτώσεων επείγουσας ανάγκης, από το κέντρο του πεζόδρομου.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα και όλοι ευχόμαστε να μην χρειαστεί να περάσει από το σημείο όχημα της πυροσβεστικής ή ασθενοφόρο, ειδικά σε ώρα αιχμής.

Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας και οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας και οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.