Βασίλης Γιόγιακας: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες»



Προβλήματα και προτάσεις των αγροτών είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να καταγράψει κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά το Σάββατο 1 Οκτωβρίου. 
 
Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον Βασίλη Γιόγιακα, τον βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο και στελέχη της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων του κόμματος.

Στην εκδήλωση με θέμα «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες» συμμετείχαν εκπρόσωποι των αγροτικών, κτηνοτροφικών και συνεταιριστικών φορέων της Θεσπρωτίας που γέμισαν την αίθουσα Καρκαμίσι του Δήμου Σουλίου. 
 
Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισαν ότι στόχος της σειράς εκδηλώσεων που ξεκινά σε όλη τη χώρα είναι να ανοίξει μια συζήτηση μέσω της οποίας θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα αγροτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, μια «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες». 
 
Επανέλαβαν επίσης τις δεσμεύσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση του φόρου επιχειρήσεων από 29% στο 20% και κατάργηση της αύξησης του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια.

«Συμφωνία Αλήθειας σημαίνει συνεργασία, σημαίνει ο κόπος του αγρότη και του κτηνοτρόφου να πιάνει τόπο. Σημαίνει ευκαιρίες για να δυναμώσει η αγροτική παραγωγή, αλλά και για να φέρουμε περισσότερους νέους στα αγροτικά επαγγέλματα. 
 
Πάνω απ’ όλα όμως, πιστεύω ότι «Συμφωνία Αλήθειας» σημαίνει όχι ψεύτικες υποσχέσεις αλλά συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν να γίνουν πράξη και όχι να μείνουν στα χαρτιά και στα λόγια», σημείωσε στην έναρξη της εκδήλωσης ο Βασίλης Γιόγιακας.
Βασίλης Γιόγιακας: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες»  Βασίλης Γιόγιακας: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.