Καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων κατά του δήμου Ηγουμενίτσας, για μεροληπτικό τρόπο επιλογής εργαζομένων




Καταγγέλουμε τη δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας, για το μεροληπτικό τρόπο και τις εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες που χρησιμοποιεί για τον τρόπο επιλογής των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια του ΠΙΝΕΠΘ.

Σύμφωνα τόσο με τον ισχύοντα ΟΕΥ όσο και με τον υπό έγκριση ΝΕΟ Ο.Ε.Υ του Δήμου μας, αρμόδια για τη διερεύνηση των εκπαιδευτικών αναγκών των συναδέλφων όσο και για την υποβολή σχετικής πρότασης για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών ή επιμορφωτικών σεμιναρίων είναι η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού - Τμήμα Προσωπικού, η οποία δε συμμετείχε σε κανένα βήμα της διαδικασίας που σχετίζεται με την έρευνα ,τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του σεμιναρίου με τίτλο Κώδικας κατάστασης δημοτικών υπαλλήλων . Την όλη διαδικασία ανέλαβε το Γραφείο Δημάρχου και ο Γενικός Γραμματέας αδιαφορώντας πλήρως για την τήρηση της νομιμότητας και των κανονιστικών αποφάσεων του Δήμου, παρακάμπτοντας τους αρμόδιους υπαλλήλους, χωρίς να γίνει καμιά προηγούμενη έρευνα των εκπαιδευτικών αναγκών του Δήμου.

Η δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας αντιμετωπίζει τους συναδέλφους με δύο μέτρα και δύο σταθμά, δημιουργώντας έτσι εργαζόμενους δύο ταχυτήτων, πριμοδοτώντας αυτούς που τη βοηθούν να υλοποιήσει όλους τους αντιλαϊκούς – αντεργατικούς σχεδιασμούς της, σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που επιλέχθηκαν – διορίστηκαν – κληρώθηκαν ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μπήκαν στις λίστες της ντροπής του παραπάνω σεμιναρίου να μην νομιμοποιήσουν με την συμμετοχή τους τέτοιου είδους ενέργειες της Διοίκησης.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενάντια στις αυταρχικές συμπεριφορές και την αλαζονεία τη διοίκησης του Δήμου, για ένα Δήμο που θα λειτουργεί με γνώμονα τις ανάγκες του λαού της περιοχής και όχι των διαφόρων επιχειρηματικών ομίλων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων κατά του δήμου Ηγουμενίτσας, για μεροληπτικό τρόπο επιλογής εργαζομένων Καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων κατά του δήμου Ηγουμενίτσας, για μεροληπτικό τρόπο επιλογής εργαζομένων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.