Στην Παραμυθιά σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης για συνάντηση με τους Αγρότες




Ανοικτή συζήτηση για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα προγραμματίζει η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων, με την παρουσία στελεχών του Κομματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη σε Αμαλιάδα, Παραμυθιά Σουλίου, Αγρίνιο, Άρτα και Ιωάννινα, το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, με σύνθημα: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες».

Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, μέρος του οποίου παρουσίασε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, το ζήτημα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί κομβικής σημασίας ζήτημα.

Η Νέα Δημοκρατία μέσα από αυτές τις ανοιχτές συζητήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους που διοργανώνει, φιλοδοξεί να ανοίξει το διάλογο γύρω από τις ανταγωνιστικές καλλιέργειες με στόχο την ποιότητα, τα σχήματα συνεργασίας ανάμεσα στους αγρότες, τη σύνδεση αγροτικής παραγωγής με τη βιομηχανία και τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την φορολόγηση και το κόστος παραγωγής που καθιστούν μη βιώσιμες τις καλλιέργειες.

Το πρόγραμμα των κλιμακίων έχει ως εξής:

• Ν. ΗΛΕΙΑΣ, Αμαλιάδα, Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 18:30,
Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας (Αρχαίας Ίλιδος 64)

• Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, Παραμυθιά, Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 12:00,
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δ.Σουλίου (Κ. Καραμανλή 179, Παραμυθιά)


• Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Αγρίνιο, Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 18:00,
Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης)

• Ν. ΑΡΤΑΣ, Άρτα, Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 11:30,
Επιμελητήριο Άρτας (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, Κοσμά Αιτωλού & Πριοβόλου)

• Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Ιωάννινα, Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 17:30,
Ξενοδοχείο DU LAC, Κεντρικό Κτίριο (Α. Μιαούλη & Ίκκου)
Στην Παραμυθιά σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης για συνάντηση με τους Αγρότες Στην Παραμυθιά σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης για συνάντηση με τους Αγρότες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.