Ηγουμενίτσα: Ενημέρωση φορέων από τη Τράπεζα Ηπείρου (+ΒΙΝΤΕΟ)




Με σκοπό την ενημέρωση Φορέων της Ηπείρου καθώς και εκπροσώπων των ΜΜΕ για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας, καθώς επίσης και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, ξεκίνησαν σήμερα (4/10/2016) από την πόλη της Ηγουμενίτσας οι συναντήσεις που διοργανώνει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου.

Παρουσία του Αντιπεριφεριεάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη, του θεματικού Αντιπεριφεριεάρχη κ. Κάτσιου, του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Λώλου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Πάσχου, αλλά και εκπροσώπων των Δήμων και πολλών φορέων της περιοχής, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ζωνίδης με μια σύντομη ομιλία παρουσίασε τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης της Τράπεζας, αλλά και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται για το μέλλον της. Τόνισε δε ιδιαίτερα, την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών, καθώς και τους λόγους που η όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μετόχων στις εκλογές είναι επιβεβλημένη. Επίσης, ο κ. Ζωνίδης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει υποστεί το Τραπεζικό τοπίο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι τα χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα έκλεισαν 21 Εμπορικές και Συνεταιριστικές Τράπεζες και ότι μέσα σε αυτό το δυσμενές τοπίο η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου κατάφερε, όχι μόνο να ανακεφαλαιοποιηθεί πλήρως, υπερκαλύπτοντας μάλιστα τον στόχο κατά 170%, αλλά να είναι σήμερα η τρίτη σε μέγεθος συνεταιριστική τράπεζα στην Ελλάδα παρουσιάζοντας μάλιστα αυξητικούς δείκτες σε πολλούς κρίσιμους τομείς. Τέλος, ο κ. Ζωνίδης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη της Τράπεζας για τις προσπάθειές τους όλα τα προηγούμενα έτη.

Το λόγο έλαβε κατόπιν ο κ. Τσουκανέλης Γενικός Δ/ντης της Τράπεζας ο οποίος ανέλυσε τις αλλαγές που επιφέρει ο ν. 4340/2015 στη Διοίκηση της Τράπεζας, αλλά και τον τρόπο διενέργειας της εκλογικής διαδικασίας. Αναλυτικά, ο κ. Τσουκανέλης ενημέρωσε ότι κάθε συνεταιριστική μερίδα αντιστοιχεί σε μία ψήφο. Μέλος που κατέχει άνω των είκοσι συνεταιριστικών μερίδων, μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα ψήφου και με εξουσιοδότηση, σε μέλος της Τράπεζας, οι εξουσιοδοτήσεις διατίθενται στα καταστήματα της Τράπεζας, ή στη ηλεκτρονική διεύθυνση αυτής www.epirusbank.com. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 10-10-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 στον χώρο του ξενοδοχείου DU LAC. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 16-10-2016, ημέρα Κυριακή από ώρα 08.00 έως 19.00, για τον Νομό Ιωαννίνων στον χώρο του κέντρου ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ, για τους Νομούς Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, στα καταστήματα της Τράπεζας, των πόλεων Άρτας, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας.

Η συμμετοχή όλων των μετόχων είναι σημαντική και επιβεβλημένη.

Η ενημερωτική εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. 


Ηγουμενίτσα: Ενημέρωση φορέων από τη Τράπεζα Ηπείρου (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Ενημέρωση φορέων από τη Τράπεζα Ηπείρου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.