Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτώβρη η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας με τη συμμετοχή Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιφέρειάς μας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα γόνιμο και δημιουργικό και επισημάνθηκαν από όλους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση εξαιτίας των κυβερνητικών πολιτικών που εφαρμόζονται στο χώρο της Παιδείας. 

Ιδιαίτερα τονίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ολοήμερο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, τα κενά ειδικοτήτων που δεν έχουν ακόμη καλυφθεί, καθώς και τα κενά της ειδικής αγωγής όπως και τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής.

Το επόμενο διάστημα οι Σύλλογοι θα πάρουν κοινές πρωτοβουλίες (ανακοινώσεις, συνέντευξη τύπου κ.α.) για την ανάδειξη και τη διεκδίκηση λύσεων όλων των παραπάνω προβλημάτων.

Το Δημόσιο Σχολείο μας αφορά όλους, το Δημόσιο Σχολείο είναι υπόθεση όλων μας.


Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.