Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Του Λεωνίδα Ταφέκη




Ως λαός αρεσκόμαστε να πιστεύουμε ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται προς προοδευτική κατεύθυνση και ότι οι χώρες που διοικούνται από κυβερνήσεις με σοσιαλιστικό και αριστερό πρόσημο αποκτούν προβάδισμα έναντι των άλλων κρατών που κυβερνώνται από κόμματα διαφορετικών πολιτικών αποχρώσεων.

Οι εδραιωμένες αυτές αντιλήψεις επέτρεψαν στο ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει επί σχεδόν τριάντα χρόνια και συνειδητά να οδηγήσει την χώρα μέσω του Υπερδανεισμού, της Υπερδιόγκωσης του Δημοσίου και της Υπερδιαφθοράς των στελεχών του στην ΥΠΕΡΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Στην έξαρση των εν λόγω φαινομένων συμβάλλανε, το καθένα με τον τρόπο του, και τα υπόλοιπα κόμματα, διότι ο Υπερδανεισμός και το Ρουσφέτι επέτρεψε την σπατάλη και το μοίρασμα χρημάτων προς πολλές κατευθύνσεις.

Από το 2015 ο λαός, για να ξεφύγει από την φτώχια την ανεργία και την ανέχεια, επέλεξε μια αριστερή κυβέρνηση επειδή του είχε υποσχεθεί ότι θα τον απαλλάξει από τον Υπερδανεισμό και την Ρουσφετολογία και θα δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Τα γεγονότα όμως τον διέψευσαν οικτρά διότι, στην θέση των υποσχέσεων, εμφανίστηκε από το πουθενά ένα τρίτο μνημόνιο και μια Υπερσυντηρητική και βίαιη ανακατανομή εισοδημάτων εις βάρος των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων που όμοια τους δεν έχει εφαρμοστεί έως τώρα στον σύγχρονο κόσμο.

Μετά από όλα αυτά, τίθενται τα κάτωθι ερωτήματα εάν:

Όντως ως λαός ψηφίζουμε προοδευτικά;

Τα εμφανιζόμενα ως αριστερά και σοσιαλιστικά κόμματα είναι πράγματι τέτοια;

Μπορούν να υπάρχουν με αυτό το πρόσημο και αυτή την μορφή στον σύγχρονο κόσμο;

Αλήθεια η Νέα Δημοκρατία, που παρουσιάζεται από τους αντιπάλους της ως συντηρητικός και μη προοδευτικός πολιτικός σχηματισμός, τι έχει να εκφράσει ως προς τα προαναφερόμενα;

Ένα όμως είναι βέβαιο ότι, στα χρόνια των μνημονίων κάποιοι ξοδεύουν από αυτά που, χωρίς να τους ανήκουν, συσσώρευσαν και οι υπόλοιποι γεύονται τα ξερόχορτα και τα ξεροκόμματα που τους έχουν απομείνει.

Η ζωή μας βελτιώνεται μόνο όταν το επιδιώκουμε και πράττουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Με εκτίμηση
Λεωνίδας Ταφέκης 

 
Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Του Λεωνίδα Ταφέκη Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Του Λεωνίδα Ταφέκη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.