Καταδίωξη οχήματος από λιμενικό και αστυνομία τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα



Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, ότι ύποπτο Ι.Χ.Ε. όχημα κινείται με κατεύθυνση από ν. Πρέβεζας προς ν. Θεσπρωτίας .
Ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε από στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής στην περιοχή «ΚΑΡΤΕΡΙ» Θεσπρωτίας και σε προσπάθεια ακινητοποίησης του οχήματος , ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε στα ηχητικά και φωτεινά σήματα του περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. .
Ακολούθησε καταδίωξη με τη συνδρομή περιπολικών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. και το ανωτέρω όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή «ΓΑΤΑ» Θεσπρωτίας όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερις (04) αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και να διαφύγουν άλλοι τρεις (03), οι οποίοι αναζητούνται.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ενώ εντός του χώρου αποσκευών του βρέθηκαν τρία (03) μπιτόνια με βενζίνη καθώς και ένα (01) μαχαίρι με μήκος λάμας είκοσι (20) εκατοστών.

Καταδίωξη οχήματος από λιμενικό και αστυνομία τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Καταδίωξη οχήματος από λιμενικό και αστυνομία τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.