Επικίνδυνη η παραφιλολογία για δήθεν νέο μεγάλο σεισμό



 
Η παραφιλολογία που διαρρέεται από το πρωί σήμερα στα Γιάννενα, σχετικά με νέο μεγάλο σεισμό που αναμένεται να συμβεί, καθώς επίσης και τα όσα αυθαίρετα διαδίδονται περί δεκάδων ρηγμάτων που έχουν περικυκλώσει τα Γιάννενα, μόνο πανικό προκαλούν στους πολίτες που με αγωνία περιμένων να μάθουν νέα πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. 
Τα "παπαγαλάκια" της ανευθυνότητας έκαναν και πάλι το θαύμα τους και προτού κυλήσουν οι πρώτες 48 ώρες, έβγαλαν το "επιστημονικό" πόρισμα ότι δήθεν ο χθεσινοβραδινός σεισμός των 5,3 Ρίχτερ, ίσως και να μην ήταν ο κύριος σεισμός. 
Οι ώρες απαιτούν σύνεση και από όλους όσοι εμπλέκονται ή και παρακολουθούν τις εξελίξεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάψουν με τη στάση τους να προκαλούν πανικό. 
Άλλωστε η παρουσία στα Γιάννενα του προέδρου του ΟΑΣΠ, Καθηγητή Ευθύμιου Λέκκα είναι η μόνη που μπορεί να μας ενημερώσει για το οτισήποτε συμβαίνει γύρω από το θέμα.

Επικίνδυνη η παραφιλολογία για δήθεν νέο μεγάλο σεισμό Επικίνδυνη η παραφιλολογία για δήθεν νέο μεγάλο σεισμό Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.