Η Energean στο πλευρό της Ηπείρου – Αδιανόητα και ύποπτα τα σενάρια περί … μυστικών γεωτρήσεων και σχέση τους με τον σεισμό

Το συγκρότημα του Πρίνου σήμερα




Η Energean Oil & Gas συμπαρίσταται στους πολίτες της Ηπείρου που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες από τα κτυπήματα του Εγκέλαδου. Η εταιρεία βρίσκεται σε σταθερή επικοινωνία με την Περιφέρεια και τις τοπικές αρχές προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις ζημιές, τα προβλήματα και την πιθανή συνδρομή στην αποκατάστασή τους.

Σε τέτοιες περιστάσεις απαιτείται ψυχραιμία και, βεβαίως, σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση. Αυτές τις δύσκολες ώρες, όσοι επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, δημοσιεύοντας ή αναπαράγοντας «πληροφορίες» για «μυστικές γεωτρήσεις» που …προκαλούν σεισμούς (!) στην περιοχή, έχουν ως προφανή στόχο να υποσκάψουν την προοπτική ανάπτυξης της Ηπείρου, δημιουργώντας «φαντάσματα» που θα θελήσουν οι ίδιοι να χρησιμοποιήσουν για να εμποδίσουν ένα έργο που θα φέρει δουλειές, εισόδημα και ανάπτυξη στην Ήπειρο, μια πανέμορφη περιοχή της χώρας που μαστίζεται από την ανεργία και την ερημοποίηση.

Η Energean προχωρεί το ερευνητικό της πρόγραμμα στην Ήπειρο, ενημερώνοντας συνεχώς την Περιφέρεια και τις τοπικές αρχές για την πρόοδό του και, βεβαίως, το ίδιο θα πράττει και με τις τοπικές κοινωνίες σε κάθε νέα φάση της δραστηριότητάς της στην περιοχή.

Η Energean στο πλευρό της Ηπείρου – Αδιανόητα και ύποπτα τα σενάρια περί … μυστικών γεωτρήσεων και σχέση τους με τον σεισμό Η Energean στο πλευρό της Ηπείρου – Αδιανόητα και ύποπτα τα σενάρια περί … μυστικών γεωτρήσεων και σχέση τους με τον σεισμό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.