Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε αλλοδαπούς με κλεμμένα – παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα




Συνελήφθη, προχθές (08.11.2016) αργά το βράδυ έξω από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 19χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε αλλοδαπούς με κλεμμένα έγγραφα.

Επίσης, συνελήφθη ζευγάρι υπηκόων Ιράκ, ηλικίας 45 και 43 ετών, που συνόδευαν τα τρία ανήλικα παιδιά τους, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση κλεμμένων - παραποιημένων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των δύο υπηκόων Ιράκ, διαπίστωσαν ότι κατείχαν κλεμμένα δελτία ταυτότητας ιταλικών αρχών, τα οποία είχαν παραποιηθεί ως προς τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των κατόχων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 19χρονος συνόδευσε την οικογένεια από την Αθήνα στην Ηγουμενίτσα, προκειμένου να διευκολύνει τη μετάβασή τους στο εξωτερικό, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Τα κλεμμένα - παραποιημένα έγγραφα, πέντε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εισιτήρια λεωφορείων καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας. 

 
Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε αλλοδαπούς με κλεμμένα – παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε αλλοδαπούς με κλεμμένα – παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.