Συνελήφθη 24χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών





Συνελήφθη, χθες (01.11.2016) το μεσημέρι στο πλαίσιο συντονισμένης έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος εμπλέκεται σε τρεις διαρρήξεις- κλοπές σε καταστήματα και σε ιατρείο, που έγιναν στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα:

· Κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως 31-10-2016, αφού έθραυσε το τζάμι παραθύρου ιατρείου, αφαίρεσε από το εσωτερικό έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και φύλλα από συνταγολόγιο.

· Την 29-10-2016, μετά τα μεσάνυχτα, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο, σε καφετέρια και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο και ένα κινητό τηλέφωνο.

· Την 31-10-2016, μετά τα μεσάνυκτα, αφού διέρρηξε κατάστημα (καφέ –μπαρ), αφαίρεσε από το γραφείο του καταστήματος χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, που θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 24χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών Συνελήφθη 24χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.