Σε κινητοποιήσεις οι μαθητές της Ηπείρου στις 7 Νοεμβρίου




«Ρεαλισμός δεν είναι να κάτσουμε στ' αυγά μας! Είναι να παλέψουμε τα δικαιώματά μας! Μαθητικός ξεσηκωμός παντού! 7 Νοέμβρη καταλήψεις στα σχολεία και μαθητικές πορείες σε όλη την Ελλάδα»!

Με αυτό το κεντρικό κάλεσμα προχωρούν οι αγωνιστικές διεργασίες και στους μαθητές, που ήδη έχουν αποφασίσει κινητοποιήσεις για την ερχόμενη Δευτέρα σε 27 πόλεις.

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας που αποτελείται από εκλεγμένους μαθητές μέλη της περσινής Επιτροπής καλεί σε σύσκεψη μαθητές που εκλέχτηκαν από τις φετινές εκλογές σε 5μελή και 15μελή Συμβούλια, προκειμένου να συντονίσουν τα βήματά τους, να ανταλλάξουν πείρα από πρωτοβουλίες που παίρνουν στα σχολεία τους και να φτιάξουν και φέτος τη νέα Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας. Η συνάντηση αυτή θα γίνει μεθαύριο Σάββατο, στις 17.30, στην Γκράβα (Ταϋγέτου 60, Ανω Πατήσια).

Με αποφάσεις 5μελών, 15μελών Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων, ήδη κινητοποιήσεις για τις 7 Νοέμβρη έχουν αποφασιστεί σε Αθήνα (12.00 Προπύλαια, στάση ΜΕΤΡΟ «Πανεπιστήμιο»), Θεσσαλονίκη (12.00, Αγαλμα Βενιζέλου), Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Αγρίνιο, Αμαλιάδα, Αργοστόλι Κεφαλονιάς, Αρτα, Βέροια, Βόλο, Γιάννενα, Εδεσσα, Ζάκυνθο, Ηγουμενίτσα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κιλκίς, Λαμία, Μουδανιά, Πολύγυρο, Πρέβεζα, Πύργο, Ρέθυμνο, Σέρρες, Χαλκίδα και Χανιά...

Σε κινητοποιήσεις οι μαθητές της Ηπείρου στις 7 Νοεμβρίου Σε κινητοποιήσεις οι μαθητές της Ηπείρου στις 7 Νοεμβρίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.