ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ




Ανακοινώθηκε απ’ την Αμερικανική πλευρά η επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας στις 15 Νοέμβρη. Πρόκειται για μια πρόκληση μέσα στον τριήμερο γιορτασμό του Πολυτεχνείου!

Μια επίσκεψη του εκπροσώπου του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που σηματοδοτεί το τί επιφυλάσσεται για την περιοχή, το λαό μας και τους γύρω λαούς το επόμενο διάστημα. Μια επίσκεψη που οφείλει να βρει το λαό μας στους δρόμους για να καταγγείλουμε την επίσκεψη και να βροντοφωνάξουμε: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Σε μια περίοδο που σφαγιάζονται οι λαοί σε μια σειρά χώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, που οι Αμερικάνοι ηγούνται των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, με το αίμα της πολύπαθης Συρίας να ρέει ακατάπαυστα και τα εκατομμύρια των ξεριζωμένων να οδηγούνται στη μαζική προσφυγιά και μετανάστευση, η επίσκεψη γίνεται διπλά προκλητική. Γιατί ταυτόχρονα στηρίζει την αντιμεταναστευτική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και εμμένει, τόσο αυτοτελώς, όσο και μέσω ΔΝΤ, στην αντιλαϊκή-αντεργατική επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και κεφαλαίου στον κόσμο της εργασίας.

Να καταδικάσουμε ταυτόχρονα την πολιτική όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων που έχουν μετατρέψει την χώρα μας σε ορμητήριο των αμερικανονατοϊκών για τα μαζικά τους εγκλήματα, με τεράστιους κινδύνους για τον λαό μας αλλά και τους λαούς της περιοχής.

Να συμμετάσχουμε σε συσκέψεις με άλλους φορείς και συλλογικότητες για την πραγματοποίηση τη μέρα της επίσκεψης αντιπολεμικής - αντϊμπεριαλιστικής κινητοποίησης.

Έξω ο Ομπάμα από την χώρα μας
Έξω οι βάσεις από την Ελλάδα
Καμιά εμπλοκή η χώρα μας στους πολέμους των ιμπεριαλιστών
Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες
Ειρήνη και φιλία των λαών

Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος 
Παύλος Αλεξίου 
Η Γραμματέας
Χρυσούλα Σαρμπάνη 

 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.