Το αδιαχώρητο στο εκκλησάκι του αγίου Νεκταρίου, πάνω από τη θάλασσα της Ηγουμενίτσας




Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο εκκλησάκι του αγίου Νεκταρίου, πάνω από τη θάλασσα της Ηγουμενίτσας, στη "Γωνιά" του Λαδοχωρίου, κατά τον εορτασμό της μνήμης του. 
Τόσο στον εσπερινό, την παραμονή, όσο και ανήμερα στον όρθρο και στη θεία λειτουργία, πλήθος πιστών κατέκλεισαν τον πανέμορφο χώρο, απ' όπου η συνολική θέα της Ηγουμενίτσας είναι εντυπωσιακή. 
Ο Άγιος Νεκτάριος ο θαυματουργός, είναι ένας από τους Πατέρες της Εκκλησίας, όπου η αγιότητα του βίου του συνδυάζεται με τη χάρη της θαυματουργίας. 
Η ζωή του ήταν μια ιερή πορεία εβδομηντατεσσάρων χρόνων κατάφορτη από καρπούς του Αγίου Πνεύματος. Μια πορεία πάντως που κάθε άλλο παρά ομαλή ήταν. 
Ο Άγιος βρέθηκε από ξενιτεμένο φτωχό παιδί, Επίσκοπος της Εκκλησίας, από εξόριστος, διευθυντής Εκκλησιαστικής Σχολής, από θνητός και συκοφαντημένος, Άγιος της Εκκλησίας μας.

 
Το αδιαχώρητο στο εκκλησάκι του αγίου Νεκταρίου, πάνω από τη θάλασσα της Ηγουμενίτσας  Το αδιαχώρητο στο εκκλησάκι του αγίου Νεκταρίου, πάνω από τη θάλασσα της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.