Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου μετά την πρόβλεψη για επιδείνωση του καιρού




Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενημερώνει ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο για επιδείνωση του καιρού. Ειδικότερα, από απόψε (11/11/2016) και από τα βορειοδυτικά αναμένεται πρόσκαιρη επιδείνωση με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανώς θα συνοδευτούν τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και ισχυρούς ανέμους με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ.

Το Σάββατο (12/11/2016) θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου πελάγους, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, η δυτική Πελοπόννησος, και από το απόγευμα σταδιακά η υπόλοιπη χώρα.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου εφιστά την προσοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Δήμων και πολιτών. 


 
Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου μετά την πρόβλεψη για επιδείνωση του καιρού Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου μετά την πρόβλεψη για επιδείνωση του καιρού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.