Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για καταδικαστικές αποφάσεις




Συνελήφθησαν, χθες (01-11-2016) στην Κακαβιά και το Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διευθύνσεως Αστυνομίας Ιωαννίνων, τρεις αλλοδαποί, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

· Χθες αργά το βράδυ στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, ποινής φυλάκισης δύο ετών και δεκαεννιά ημερών, για τα αδικήματα της αγοράς, πώλησης και κατοχής ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

· Χθες το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 39 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

1. Σε βάρος του 23χρονου, καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

2. Σε βάρος του 39χρονου, καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για καταδικαστικές αποφάσεις Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.