Ευχαριστήριο του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αυλοτόπου προς το Δήμο Σουλίου




Ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Αυλοτόπου σας ευχαριστούμε θερμότατα για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές σας στο να αντιμετωπιστεί το μακροχρόνιο πρόβλημα υδροδότησης της τοπικής μας κοινότητας.

Με τη συμβολή σας , την επιτόπια αυτοψία (την προσωπική και των υπηρεσιών σας) , τη διάθεση του μηχανολογικού σας εξοπλισμού , τη συνεργασία με αρμόδιες υπηρεσίες και με την ανάθεση αναγκαίων έργων από το Δήμο σας , αποκαταστάθηκε η ομαλή υδροδότηση από την πηγή «ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΥ».

Επίσης ,όπως γνωρίζετε , κατά την εξέλιξη των εργασιών στη θέση αυτή διαπιστώθηκε ότι υπάρχει και δεύτερη συνεχόμενη πηγή η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη και θεωρούμε ότι μελλοντικά θα πρέπει και αυτή να αξιοποιηθεί ώστε να εξασφαλιστεί η επάρκεια νερού και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ευχαριστούμε εσάς προσωπικά και τις υπηρεσίες σας για τη βοήθειά σας στην αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος υδροδότησης του χωριού μας.
Διαμάντης Συμεών
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αυλοτόπου


Ευχαριστήριο του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αυλοτόπου προς το Δήμο Σουλίου  Ευχαριστήριο του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αυλοτόπου προς το Δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.