Ο Πρόεδρος του Αυλότοπου ευχαριστεί την Περιφέρεια



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΠΡΟΣ
Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη Ιωάννινα
Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη

Ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Αυλοτόπου σας ευχαριστούμε θερμότατα για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές σας στο να αντιμετωπιστεί το μακροχρόνιο πρόβλημα υδροδότησης της τοπικής μας κοινότητας.

Με τη συμβολή σας , την επιτόπια αυτοψία των υπηρεσιών σας τόσο από την Περιφέρεια Ιωαννίνων όσο και από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας , τη διάθεση του μηχανολογικού σας εξοπλισμού και τη συνεργασία αρμόδιων υπηρεσιών, αποκαταστάθηκε η ομαλή υδροδότηση από την πηγή «ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΥ».

Επίσης ,σας ενημερώνουμε ότι κατά την εξέλιξη των εργασιών στη θέση αυτή διαπιστώθηκε ότι υπάρχει και δεύτερη συνεχόμενη πηγή η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη και θεωρούμε ότι μελλοντικά θα πρέπει, και αυτή να αξιοποιηθεί ώστε να εξασφαλιστεί η επάρκεια νερού και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ευχαριστούμε εσάς προσωπικά και τις υπηρεσίες σας για τη βοήθειά σας στην αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος υδροδότησης του χωριού μας. 
Διαμάντης Συμεών


Πρόεδρρς της Τ.Κ Αυλοτόπου

Ο Πρόεδρος του Αυλότοπου ευχαριστεί την Περιφέρεια Ο Πρόεδρος του Αυλότοπου ευχαριστεί την Περιφέρεια Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.