Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας σε άπορες οικογένειες του Νομού





Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας, αφουγκραζόμενο τα προβλήματα και τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, προσέφερε ανιδιοτελώς τη βοήθειά του σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Νομού που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, 114 άπορες οικογένειες της περιοχής έλαβαν κυρίως υλική αλλά και ηθική υποστήριξη, λαμβάνοντας τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και είδη που απεστάλησαν από την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αυτό τον σκοπό.

Οι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες εθελόντριες του Τμήματος Ηγουμενίτσας, με πίστη στην Ερυθροσταυρική δεοντολογία, προσπάθησαν να μετατρέφουν τον πόνο και τη στεναχώρια συνανθρώπων μας σε χαρά και ελπίδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σπουδαιότητα της ενσυνείδητης ανιδιοτελούς προσφοράς σε μια εποχή έντονων δυσκολιών.


Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας σε άπορες οικογένειες του Νομού Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας σε άπορες οικογένειες του Νομού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.