Επίσκεψη σε φορείς της Θεσπρωτίας κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)




 
Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο συμμετείχαν ο Ανδρέας Σπυρόπουλος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Γραμματέας καθώς και μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων, την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και Τρίτη 1 η Νοεμβρίου, με στόχο την ενημέρωση για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης του Νομού Θεσπρωτίας.

Στην διάρκεια της επίσκεψης, το κλιμάκιο πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γιάννη Λώλο, την Δήμαρχο Σουλίου κα. Σ

ταυρούλα Μπραΐμη, τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά, τον πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κ. Ανδρέα Νταή και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέκο Πάσχο.

Αναλυτικότερα συζητήθηκαν:

Η πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Νομό, οι προοπτικές συνεργασίας του Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, οι δράσεις που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας για την περαιτέρω αναβάθμιση και ενδυνάμωση του Νομού ως τουριστικού προορισμού, η διαδικασία υλοποίησης των έργων του Εμπορευματικού Κέντρου-Επιχειρηματικού Πάρκου και, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

Στις συναντήσεις εκφράστηκε, από την πλευρά του κλιμακίου, η βούληση του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράταξη για την στήριξη της προσπάθειας των τοπικών αρχών για την ανάδειξη των προοπτικών ανάπτυξης της περιοχής, καθώς και τρόποι ενίσχυσης και συντονισμού αυτής, μέσω και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.











Επίσκεψη σε φορείς της Θεσπρωτίας κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ) Επίσκεψη σε φορείς της Θεσπρωτίας κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.