Τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας στο επίκεντρο συζητήσεων του Βασίλη Γιόγιακα


 
Το Υπουργείο Υγείας και τα Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» επισκέφθηκε ο Βασίλης Γιόγιακας ως μέλος κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας του κόμματος, βουλευτή Λάρισας Χρήστο Κέλλα.

Στο Υπουργείο Υγείας το κλιμάκιο συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη του Υπουργείου με κύριο θέμα συζήτησης την υποστελέχωση των δομών υγείας και την ανάγκη βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. 
Απεύθυνε επίσης ευχαριστίες προς τους εργαζόμενους για το έργο που προσφέρουν παρά την έλλειψη προσωπικού. 
 

 
Στα Νοσοκομεία Παίδων πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Σοφία», την Πρόεδρο του Ιδρύματος «Αγλαΐα Κυριακού» καθώς και με εργαζόμενους. 
Τις συναντήσεις απασχόλησαν τα προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης των δύο Νοσοκομείων σε συνδυασμό με την ανυπαρξία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης για την παρουσίαση του Απολογισμού Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής


 
Τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας στο επίκεντρο συζητήσεων του Βασίλη Γιόγιακα Τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας στο επίκεντρο συζητήσεων του Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.