Τον Απόλλωνα Λάρισας υποδέχεται σήμερα ο Θεσπρωτός



Τον Απόλλωνα Λάρισας υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Ηγουμενίτσας την Κυριακή στις 15:00 ο Θεσπρωτός. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Τάσης του συνδέσμου Ηπείρου. Βοηθοί του οι Θανασιάς και Λιόντος επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο. 



Ακτινογραφία του αντιπάλου του Θεσπρωτού

Με δύο σημαντικά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλων Λάρισας, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Θεσπρωτό, στην Ηγουμενίτσα (15:00).

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός Τάσος Κυριάκος μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και χθες έβγαλε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας θα αξιολογήσει ο γιατρός της ομάδας, ορθοπαιδικός Γιώργος Μπασδέκης.

Πρόβλημα στο γόνατο από κλωτσιά που δέχθηκε αντιμετωπίζει και ο επιθετικός της Λαρισινής ομάδας, Αντώνης Καμπλιώνης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που δεν προπονούνταν αυτές τις ημέρες, αν δεν πάρουν μέρος και στη σημερινή προπόνηση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 3 το απόγευμα στην Κοιλάδα, δεν θα υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό.

Εκτός θα είναι και ο Νίκος Συράκος, ο οποίος χθες άρχισε ατομικό τρέξιμο και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνει στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του.

Επανέρχεται ο Δαβίδ Ιβανίδης, που δεν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε, στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

*Θεσπρωτός-Απόλλων Λ.: Γιώργος Τάσης, Θανάσης Θανασιάς-Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), παρ.Γιάννης Δράκος(Πρέβεζας)

*Ολυμπιακός Β. – Ελευθεροχώρι: Χανίδης, Φράγιος-Ανδρέου (Μακεδονίας), παρ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος(Λάρισας)

*Ρήγας Φεραίος – Αστέρας Πετρίτη(14:00): Μουτσάνας (Καρδίτσας), Λιτοσελίτης-Καλύβας (Φθιώτιδας), παρ.Αποστόλης Προδαφίκας(Μακεδονίας)

*Πιερικός– Α.Ε.Καραϊσκάκης: Σημαιάκης, Χριστάκογλου-Γούτας (Χαλκιδικής), παρ.Χρήστος Πεντζερετζής(Κιλκίς)

*Αχιλλέας Νεοκαισάρειας– Α.Ε. Ιστιαίας(12:30 μ.μ.): Τσετσίλας, Φαλτάκας-Μωϋσιάδης (Γρεβενών), παρ.Γεώργιος Φωτιάδης(Σερρών)

*Αμβρακία Κωστακίων– Διαγόρας Σεβαστής: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Βασίλειος Μάνος-Γεώργιος Πατέτσος (Λάρισας), παρ.Κωνσταντίνος Αθανασίου(Ηπείρου)

*Εθνικός Φιλιππιάδας – Τηλυκράτης: Στεφάνου (Θεσπρωτίας), Βλάσσης-Ξηρομερίτης (Κέρκυρας), παρ.Δημήτρης Γούκος(Ηπείρου)

*Πύδνα Κίτρους– Νίκη Βόλου: Τεβεκέλης, Πάτρας-Αϊναλής (Μακεδονίας), παρ.Βασίλειος Κυριακούλης(Καβάλας)


Τον Απόλλωνα Λάρισας υποδέχεται σήμερα ο Θεσπρωτός Τον Απόλλωνα Λάρισας υποδέχεται σήμερα ο Θεσπρωτός Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.