Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Κάλεσμα σε απεργιακές κινητοποιήσεις




· ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
· 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ –ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Επιστρέφουμε ως απαράδεκτα τα πορίσματά τους, τις συμφωνίες τους.
Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή, με βάση την εποχή μας – τον 21ο αιώνα, τις ανάγκες μας!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, άνεργοι, νέοι και νέες εργαζόμενοι, εργαζόμενες μητέρες

Παλεύουμε για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας κατάργηση των ελαστικών μορφών, αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, μείωση του εργάσιμου χρόνου.

Διεκδικούμε τη Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας, την οποία δεν τη βλέπουμε συντεχνιακά και ξεκομμένα από το ζήτημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Κόντρα στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των επιτελείων του συστήματος να επιβάλουν κλίμα ¨εθνικής συναίνεσης¨, προσπάθεια στην οποία σπεύδουν να συνδράμουν οι κυβερνητικοί εργοδοτικοί συνδικαλιστές και στη ΓΣΕΕ και στην ΟΙΥΕ, το Σωματείο μας έχει θέσει στόχο την κλιμάκωση της πάλης με μαζική απεργιακή κινητοποίηση στις 8 Δεκέμβρη.

Συμμετέχουμε στη δράση του κλαδικού μας σωματείου. Χτίζουμε το δικό μας αντίπαλο δέος για την υπεράσπιση της ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας, σήμερα απαιτείται συνολική αλλαγή πορείας.

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Κάλεσμα σε απεργιακές κινητοποιήσεις Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Κάλεσμα σε απεργιακές κινητοποιήσεις Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.