Δήμος Ηγουμενίτσας: Η λοβιτούρα, της λοβιτούρας, ω λοβιτούρα


Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις λοβιτούρες που γινόντουσαν και συνεχίζουν να γίνονται, στη κεντρική πολιτική σκηνή (π.χ. εξοπλιστικά).

Είναι και όλα τα μικρά και καθημερινά που όλοι αντιλαμβανόμαστε (εάν θέλουμε) τριγύρω μας.

Όπως για παράδειγμα ένας διαγωνισμός για την επιλογή της εταιρίας ταχυμεταφορών, για τις ανάγκες ενός Δήμου.

Και εξηγούμαστε:

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, αναρτάται στο site του Δήμου Ηγουμενίτσας "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ", όπως είναι ο τίτλος της.

Μία πρόσκληση - πρόκληση, που κανονικά θα έπρεπε να είναι διαγωνισμός για την επιλογή της πιο συμφέρουσας τιμής, προς όφελος των φορολογούμενων δημοτών.

Αλλά μακάρι να ήταν μόνο αυτό.

Στην πρόσκληση - πρόκληση, που δημοσιεύτηκε στις 2 Νοεμβρίου 2016, έχει ως καταλιτική ημερομηνία αποστολής των προσφορών, την Δευτέρα 31η Οκτωβρίου 2016.

Δηλαδή δύο ημέρες πριν από τη δημοσιοποίησή της στο site του Δήμου Ηγουμενίτσας, αφού δεν δημοσιεύτηκε σε καμία τοπική εφημερίδα, από τις τουλάχιαστον 3 που προβλέπει η νομοθεσία.

Και δεν είναι ούτε μόνο αυτό.

Όπως διαβάζουμε στη σελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, η πρόσκληση έχει σαν αποδέκτη, μόνο μία συγκεκριμένη εταιρία, την «SKYWALK Α.Ε.  ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ»  με διεύθυνση "Σπίτι Φον Τσάκου, Κορωπί".

Μάλιστα "προτρέπει" την συγκεκριμένη εταιρία να μην ξεπεράσει τα 1500€. 

Επίσης, όπως αναφέρει η πρόσκληση - πρόκληση, "η ανάθεση θα γίνει για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας, με κριτήριο κατακύρωσης  την  χαμηλότερη τιμή".

Την χαμηλότερη τιμή ποιόν προσφορών, όταν η πρόσκληση - πρόκληση απευθύνεται μόνο σε μία συγκεκριμένη εταιρία; 

Και φυσικά τη δουλεία την πήρε με απευθείας ανάθεση η εταιρία skywalk, με το ποσό των 1.498,91€ (έκπτωση 1,09€) , με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύτηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

 

Φταίμε εμείς τώρα που κάνουμε λόγω για λοβιτούρα;

Εσείς πως θα το χαρακτηρίζατε κ. Δήμαρχε;

Υ.Γ. Στην πρόσκληση δεν αναφέρεται πουθενά το χρονικό διάστημα της εργασία!!! 

Δήμος Ηγουμενίτσας: Η λοβιτούρα, της λοβιτούρας, ω λοβιτούρα Δήμος Ηγουμενίτσας: Η λοβιτούρα, της λοβιτούρας, ω λοβιτούρα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.