Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για το Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας




Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος, όπου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κ. Ανδρέας Νταής, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, η Δήμαρχος Σουλίου και Πρόεδρος του ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ., κα Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, o Δ/ντης Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Γκρίνιας, καθώς και ο Δ/ντης Οικονομικών του Ο.Λ.ΗΓ. κ. Φώτιος Μητσέλος.

Στη συνάντηση παρευρέθη επίσης, ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, ως Τεχνικός Σύμβουλος Υποστήριξης της Ο.Λ.ΗΓ. ΑΕ. για την κατάρτιση Φάκελου για την Έκδοση της ΚΥΑ που αφορά την Αδειοδότηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας και την επικαιροποίηση των τεχνικών μελετών, όπως προέκυψε μετά από ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία.

Σκοπός της συνάντησης ο συντονισμός και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών μεταξύ των Ελλήνων εταίρων (Ο.Λ.ΗΓ. - ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ. – Περιφέρεια), σε ότι αφορά την υλοποίηση της Δράσης 1 – Κατασκευή Επιχειρηματικού Πάρκου Θεσπρωτίας με άμεσο στόχο την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αδειοδότηση.

Μέλη της ομάδας έργου του Τεχνικού Συμβούλου, βρέθηκαν επίσης στην Ηγουμενίτσα προκειμένου να συλλέξουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα σχετικά έγγραφα, ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η υποβολή του Φακέλου Αδειοδότησης. Επίσης, διενεργήθηκε επιτόπιος έλεγχος στους χώρους του Βιοτεχνικού Πάρκου. Η ομάδα αποτελείται από ειδικευμένους επιστήμονες που καλύπτουν όλες τις απαραίτητες ειδικότητες - Πολεοδόμο και Μελετητή Συγκοινωνιακών Έργων, Υδραυλικό Μηχανικό, Υπεύθυνο Διαχείρισης Αποβλήτων, Μηχανολόγο Μηχανικό Έργων Υποδομής, Τοπογράφο Μηχανικό.

Οι συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εταίρων και των υπολοίπων εταίρων θα είναι τακτικές προκειμένου να υπάρχει συνεχή ενημέρωση και ανατροφοδότηση για την επίτευξη τόσο των βραχυπρόθεσμων στόχων, όσο και του τελικού σκοπού.




Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για το Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για το Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.