Παραμυθιά: Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας του Ξενοδοχείου THEASIS για τα όσα ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το παγκόσμιο Συνέδριο Αρχαιολογίας


 
Την έντονη αντίδραση του Ξενοδοχείου THEASIS, προκάλεσαν τα όσα αναφέρθηκαν κυρίως απο τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Πέτσιο αλλα και απο την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη, στο 5ο θέμα της ημερησίας διάταξης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με το παγκόσμιο Συνέδριο Αρχαιολογίας που ενώ ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στην Παραμυθιάς, τελικά θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο βίντεο στο 01:28:25 από εδώ, ενώ ακολουθεί η αιχμηρή επιστολή διαμαρτυρίας του ξενοδοχείου THEASIS, το οποιο απαντάει στον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Πέτσιο αλλα και στην δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη.


THEASIS HOTEL PARAMYTHIA

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 169
Τ.: 2666029229
F.: 2666029222
M.: info@theasishotel.gr
S.: www.theasishotel.gr

05/11/16
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Σε απάντηση στην διακριτική αλλά στοχοποιημένη μομφή εκ’ μέρους του Δημοτικού συμβούλου Κου Πέτσιου, στο Συμβούλιο της Παρασκευής 04/11/16 , διαμαρτυρόμαστε , αναφέροντας τα εξής :
Η σχέση ποιότητας και τιμής της επιχείρησής μας είναι αναγνωρισμένη από τους Φιλοξενούμενούς μας (τουριστικά γραφεία και ιδιώτες) .Όποιος επισκεφτεί τη σελίδα μας θα επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές . Στο μικρό διάστημα της λειτουργίας μας , έχουμε ήδη δύο σπουδαίες Διεθνής βραβεύσεις και η Βαθμολογία των σχολίων αγγίζει το 9,8/10 Άριστα !
Ταπεινός ο συλλογισμός του Κου Πέτσιου , με τις ευλογίες της Κας Δημάρχου , να συγκρίνει την χαμηλή προσφορά μας για τον Σύλλογο ‘’ΘΕΑΤΟ’’ (27,5 ευρώ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο ) , με την προσφορά μας στο Συνέδριο Αρχαιολογίας , που δυστυχώς δεν θα γίνει στην πόλη μας .
Και εκείνη η προσφορά ούτως ή άλλως ήταν χαμηλή .(Τιμές τρίτων χωρών … με υποχρεώσεις Ελλάδας…) Εκτός και αν θεωρείτε την Περιοχή μας τριτοκοσμική .
Ας ψάξει αλλού η Δημοτική Αρχή τους λόγους της ήττας και της κάθε ήττας της , και να μην ρίχνει τις ευθύνες και τα βέλη κατά των επαγγελματιών της πόλης. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται και η προσφορά της .
Είμαστε μία Επιχείρηση η οποία είναι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στον Δήμο , χωρίς την παραμικρή οφειλή .
‘Εχουμε κάνει μία τιτάνια προσπάθεια να δημιουργήσουμε αυτήν την Μονάδα , η οποία , πέρα από την ιδιωτική πρωτοβουλία , καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προσφοράς για τον τόπο και την τοπική κοινωνία . Δεν αισθανόμαστε ευεργέτες , αλλά μας απογοητεύει η διάθεση μηδενισμού εκ’ μέρους μικρής μερίδας της Δημοτικής Αρχής .
Θα συνεχίσουμε με συνέπεια την προσπάθειά μας και δεν θα ασχοληθούμε στο εξής με τοποθετήσεις και σχόλια κοντόφθαλμων , υστερόβουλων και ταπεινών ( στην σκέψη ) ανθρώπων , που ούτως ή άλλως είναι μία ελάχιστη (απειροελάχιστη ) μειοψηφία στην κοινωνία μας .
Δεν απαιτούμε από τον Δήμο να είναι αρωγός στην προσπάθειά μας που γίνεται για την προβολή της περιοχής , αλλά απαιτούμε να μην είναι τροχοπέδη στις όποιες σκέψεις και οράματα έχουμε !
Στον Κο Πέτσιο , που μπήκε από το παράθυρο στα κοινά , σαν επιλαχών , του συστήνουμε να χρησιμοποιήσει την ίδια έξοδο .
‘Οσο για εσάς Κα Δήμαρχε , παρά την προσπάθεια που καταβάλλετε (εθελοτυφλεί όποιος δεν την αναγνωρίζει ), είστε ο ιδανικός αυτόχειρας , εξαιτίας της επιλογής σας για ορισμένα άτομα που σας πλαισιώνουν .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η σχέση ποιότητας και τιμής ενός προϊόντος προϋποθέτει επίπεδο νοημοσύνης , για να γίνεται κατανοητή .
Ευχαριστούμε .

Παραμυθιά: Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας του Ξενοδοχείου THEASIS για τα όσα ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το παγκόσμιο Συνέδριο Αρχαιολογίας Παραμυθιά: Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας του Ξενοδοχείου THEASIS για τα όσα ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το παγκόσμιο Συνέδριο Αρχαιολογίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.