"Μαγκιά δεν είναι μάτια μου" - Το νέο τραγούδι του Θεσπρωτού στιχουργού Δημήτρη Θωμάζου (+ΒΙΝΤΕΟ)




Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ο συμπολίτης μας Θωμάζος Δημήτρης με τις δημιουργίες του.

Μετά την παρουσίαση του συγγραφικού του έργου "8 ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα" από τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ ηχογράφησε στα Γιάννενα το νέο του τραγούδι "Μαγκιά δεν είναι μάτια μου" το οποίο εχθές ανέβηκε στο Youtube .

Αυτή τη φορά μας απέδειξε ότι μπορεί να γράψει και όμορφα λαϊκά τραγούδια.

Ο ερμηνευτής Σάκης Σαμαράς, μια φωνή καθαρά λαϊκή, έδωσε την δική του πινελιά και υπογραφή, πάνω στην μουσική του Νίκου Μανδαράκη η οποία μας υπενθύμισε ότι μπορούν ακόμα να βγουν ωραία λαϊκά τραγούδια και ζεμπέκικο .

Καλή συνέχεια στον Δημήτρη Θωμάζο , ο οποίος  ταξιδεύει για Αθήνα για να παρουσιάσει την Κυριακή το βιβλίο του "8 ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα" , σε μια εκδήλωση γνωριμίας με το Αθηναϊκό κοινό.

Την Δευτέρα ο κ. Θωμάζος θα παραβρεθεί και στην παρουσίαση του νέου Cd του Χρηστου Γιαννόπουλου ,όπου συμμετέχει με το τραγούδι που τραγουδά ο Νίκος Μπλιός «Το τσιγάρο που με καίει» .

Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις Δημήτρη και συνέχισε να μας κάνεις περήφανους.




"Μαγκιά δεν είναι μάτια μου" - Το νέο τραγούδι του Θεσπρωτού στιχουργού Δημήτρη Θωμάζου (+ΒΙΝΤΕΟ) "Μαγκιά δεν είναι μάτια μου" - Το νέο τραγούδι του Θεσπρωτού στιχουργού Δημήτρη Θωμάζου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.