ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ - ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΤΕΡΟΥΣ... ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!





ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ. 
Πέρυσι τέτοια εποχή περίπου, η Ν.Δ. κλυδωνιζόταν από την ανικανότητα; αδιαφορία ή και από πρόθεση ενδεχομένως ορισμένων στελεχών της για τους δικούς τους διαφορετικούς λόγους το κάθε ένα, εμπλεκόμενων στην όλη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού, να πραγματοποιήσει αυτή στον ορισθέντα χρόνο, εσωκομματικές εκλογές.

ΜΕ υπευθυνότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και βεβαίως απολύτως αδιάβλητες και αδιαμφισβήτητες όπως άρμοζε σε ένα κόμμα εξουσίας και μια ιστορική παράταξη που είναι η Ν.Δ.

ΤΕΛΙΚΑ μετά από παλινωδίες, ακυρώσεις εκλογών και «κομματικής πασαρέλας» τεσσάρων υποψήφιων, εσύ που αρχικά σε θεωρούσαν όλοι ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ, κατόρθωσες να πείσεις μέλη, οπαδούς, υποψήφιους και φίλους της Ν.Δ. πως είσαι ο πλέον κατάλληλος για Αρχηγός και να εκλεγείς στο Β’ γύρο, αποδεικνυόμενος… ΦΑΒΟΡΙ.

ΣΤΗΝ εσωκομματική και μάλιστα μακρά προεκλογική σου εκστρατεία, μικρός ομολογουμένως αριθμός κομματικών στελεχών σε Κεντρικό και Περιφερειακό - Τοπικό επίπεδο σε στήριξε τοποθετούμενοι δημοσίως υπέρ της υποψηφιότητας σου. ΚΑΙ κατά την προεκλογική περίοδο στις περιοδείες σου ανά την Ελλάδα, σε υποδέχονταν σε διάφορες πόλεις που επισκεπτόσουν για να μιλήσεις, απευθυνόμενος, υποθέτουμε συμφωνείς σε αυτό, σε κατ’ εξοχήν ΝΕΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.

ΑΥΤΟΙ οι τελευταίοι, οι… προεκλογικοί υποδοχείς σου δηλαδή, σε πόλεις που επισκεπτόσουν, ήταν ομολογουμένως χρήσιμοι, απαραίτητοι θα λέγαμε για σένα ως υποψήφιο τότε Αρχηγό και μάλιστα με ελάχιστους αρχικά όπως προαναφέρουμε, να στοιχηματίζουν για την εκλογή σου. ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ π.χ την επίσκεψη σου στη Θεσπρωτία και ειδικότερα στην Ηγουμενίτσα, με ομολογουμένως ελάχιστους να σε αναμένουν και να σε συνοδεύουν στο χώρο που θα μιλούσες και αυτός με περιορισμένο ακροατήριο.

ΣΕ αυτούς λοιπόν που πίστεψαν σε σένα από την αρχή και γι’ αυτό αλλά όχι μόνο… γι’ αυτό υποστήριξαν την υποψηφιότητα σου και τοπικά. ΣΕ αυτούς που σε ανέμεναν και σε συνόδευαν στις δημόσιες προεκλογικές εμφανίσεις σου από τότε που άρχισες να τις πραγματοποιείς, πράγματι οφείλεις ένα μεγάλο ευχαριστώ. ΟΦΕΙΛΕΙΣ ακόμη θα λέγαμε ή αν θέλεις νομιμοποιείσαι δεοντολογικά και ηθικά πολιτικά, να έχεις και μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους, πιο «στενή» από αυτή που επίσης δικαιούσαι αλλά και υποχρεούσαι να έχεις και με τους άλλους από το Νεοδημοκρατικό «στρατόπεδο» και όχι μόνο όμως, που στήριξαν την εκλογή σου.

ΓΙΑΤΙ καλοί και απαραίτητοι οι… «επιτελάρχες» κατά την προεκλογική σου εκστρατεία, αλλά το ίδιο αν όχι περισσότερο απαραίτητοι για την εκλογή σου, αυτοί που σε ψήφισαν για να εκλεγείς.

ΑΥΤΟΙ που δεν έκαναν δημοσίως… δημόσιες σχέσεις εμφανιζόμενοι ως «αυτοκόλλητοι» μεν δίπλα σου, αυτοί που δεν γνωρίζεις προσωπικά και δεν είναι καταγεγραμμένοι στο υποθέτουμε… «ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ» που τηρείς με τους «ΔΙΚΟΥΣ» σου ανά την Ελλάδα.

ΕΙΝΑΙ αυτοί που δεν θα λαβαίνουν στη γιορτή τους ευχετήρια κάρτα από το γραφείο σου και φυσικά δεν πρόκειται ούτε αυτοί να σου ζητήσουν, ούτε εσύ να το κάνεις, να τους αξιοποιήσεις δηλαδή κομματικά σήμερα και στον κρατικό – δημόσιο μηχανισμό αύριο ως Κυβέρνηση.

ΠΟΛΛΩ δε μάλλον, δεν πρόκειται από αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες των ψηφοφόρων σου, αυτοί που σε εξέλεξαν Πρόεδρο να επιδιώξουν να εξαγοράσουν την ψήφο προς το πρόσωπο σου, διεκδικώντας θέση ως υποψήφιοι σε ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

ΜΕ αυτές τις επισημάνσεις – υπενθυμίσεις, σε καλούμε να ασκήσεις τα καθήκοντα σου ως Πρόεδρος όλων των ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ακόμη και εκείνων που δεν σε ψήφισαν αν θέλεις να επιτύχεις στο έργο σου.

ΚΑΙ να δικαιωθείς έτσι στις εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκρατών τους μη γνωστούς σε εσένα, όλους αυτούς τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που δεν σε ψήφισαν πείθοντας και αυτούς, ότι έκαναν λάθος.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ κατ’ αρχάς αυτονόητο και υποθέτουμε συμφωνείς μαζί μας, πως η όποια ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ κομματικών στελεχών επί Προεδρίας σου, θα γίνει απολύτως ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ αν και δεν είμαστε βέβαιοι ότι αυτό εφάρμοσες και σε ποιό βαθμό, ότι οι επιλογές κομματικών στελεχών που θα τοποθετηθούν σε νευραλγικές θέσεις «κλειδιά» για την άρτια οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία και προετοιμασία συγχρόνως για τις επόμενες εκλογές του κομματικού μηχανισμού, θα γίνει από Άριστους και όχι Αρεστούς σε εσένα. ΟΤΙ θα είναι, είναι στελέχη που διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και ικανότητες…

ΠΟΛΙΤΕΣ και συμπολίτες, διαθέτοντες την έξωθεν καλήν μαρτυρίαν και αποδοχή και όχι περιθωριακά ή γραφικά στοιχεία των τοπικών κοινωνιών που… ελέω αφοσίωσης στον Αρχηγό, σε εσένα δηλαδή, τους ανατίθεται κομματικός ρόλος και επιχειρούν να καταξιωθούν κοινωνικά μέσα από αυτόν.

ΜΕ αποτέλεσμα τελικά, όχι μόνο να μη αναβαθμίζονται και καταξιώνονται κοινωνικά όπως τουλάχιστον οι ίδιοι θεωρούν, άλλωστε όταν κάποιος έχει… IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ως εκεί φτάνει το μυαλό του, αλλά το σημαντικότερο για εσένα είναι ότι εκθέτουν και εσένα για τις επιλογές σου αυτές και το κόμμα που κυβερνάς σήμερα, με στόχο και εντολή βεβαίως να το φέρεις στην εξουσία.

ΕΠΕΙΔΗ ήδη καταγράφονται ανάλογες περιπτώσεις και στη δική μας ευρύτερη περιοχή.

ΕΠΕΙΔΗ σε αυτή την περίπτωση, στην περιοχή μας τουλάχιστον, κάποιοι θεωρώντας εαυτούς ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΤΕΡΟΥΣ… του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ έχουν ήδη αρχίσει να προκαλούν με την κομματική έπαρση και αλαζονεία που ήδη επιδεικνύουν πριν καν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ., εν ονόματι σου όμως. ΕΠΕΙΔΗ με ορισμένα διορισμένα από εσένα κομματικά στελέχη άμα τη εμφανίσει τους και τις… «βαθυστόχαστες», λέμε τώρα, πολιτικές – κομματικές αναλύσεις τους γελάει με αυτές ο κάθε πικραμένος, πάλι εν ονόματι σου.

ΚΑΙ με την υπενθύμιση πως στη Θεσπρωτία της Ν.Δ. έλαβες στον Β’ γύρο ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ (585) ψήφους ήτοι ποσοστό 59,11% έναντι τετρακοσίων τριάντα (430) και ποσοστό 40,89% του συνυποψήφιου σου Βαγγέλη Μεϊμαράκη ερχόμενος σε αυτή πρώτος πανηγυρικά.

ΚΑΙ με την επισήμανση πως χωρίς ΟΛΟΥΣ αυτούς που σε ψήφισαν, θα είχες μείνει μόνο με τους… «ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ» σου, σου συνιστούμε αν δεν θέλεις να εκπλαγείς δυσάρεστα μελλοντικά, «ΒΑΛΕ ΧΕΡΙ» σε αυτούς.

ΜΕ εμφανιζόμενα ήδη φαινόμενα κομματικής έπαρσης και αλαζονείας, ύφος… «χιλίων Καρδιναλίων» και κομματικό παραγοντιλίκι επιδεικνυόμενο από αυτούς πάντα εν ονόματι σου, το μόνο που θα γίνει τελικά, θα είναι να καταποντιστεί τοπικά η Ν.Δ. εκλογικά.

ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ τέλος, πως όσον αφορά την κατάρτιση ψηφοδελτίων πανελλαδικά αλλά και τοπικά δεν θα «κοσμήσουν» αυτά υποστηρικτές σου μεν φανατικοί και γραμμένοι στο… ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ που τηρείς με τα ονόματα τους, πλην όμως περιθωριοποιημένοι κοινωνικά και ορισμένοι από αυτούς.. «ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ»!

ΕΜΕΙΣ πρόεδρε ΚΥΡΙΑΚΟ, τα είπαμε (γράψαμε) και ελαλήσαμεν και αμαρτίαν ουκ έχομεν ούτε θα έχομεν. 
ΚΑΙ αν χρειαστεί θα επανέλθουμε απευθυνόμενοι προς εσένα δημοσίως προσεχώς…




ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ - ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΤΕΡΟΥΣ... ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ - ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΤΕΡΟΥΣ... ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.