ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ




ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 18:00, ΑΙΘΟΥΣΑ «ΠΑΝΘΕΟΝ»
Ο Σύλλογος ατόμων με αναπηρία «Στοργή», οι εκδόσεις Φίλντισι και η συγγραφές Χαρούλα Βερίγου Μπάντιου παρουσιάζουν το βιβλίο «Αύριο νυχτώνει φθινόπωρο».
Την ευθύνη για το μουσικό μέρος έχει το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας με το σχήμα «TRIO TENORO».
Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία «Στοργή»

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 16:00, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Χριστουγεννιάτικη γιορτή με παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα από τους μαθητές και καθηγητές του ωδείου για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας.

ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016,
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
Η παιδική Χορωδία του ωδείου και οι μαθητές του τμήματος φωνητικής θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα στην Πλατεία Δημαρχείου και θα δημιουργήσουν ένα γιορτινό κλίμα για όλα τα παιδιά της πόλης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00, Ε.Ι.Ν.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
Στη μαθητική Εστία θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τους μαθητές και καθηγητές του ωδείου. Ο σκοπός της συναυλίας θα είναι φιλανθρωπικός. Ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας και να προσφέρουμε από το δικό μας περίσσευμα διάφορα είδη που δεν χρειαζόμαστε αλλά που άλλοι συμπολίτες μας τα έχουν ανάγκη. Από το πρωί της Παρασκευής (11:00-18:00) θα είμαστε στο χώρο του Ε.Ι.Ν. και θα δεχόμαστε βιβλία, παιχνίδια και τρόφιμα.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.

Ακολουθεί Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα & την Παιδική Χορωδία του ωδείου.
Σε συνδιοργάνωση με το ΠΑΚΠΠΟ & το Δήμο Ηγουμενίτσας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Μαθητές και καθηγητές του ωδείου θα πλαισιώσουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πέρδικα με Χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα.




ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.