Ηγουμενίτσα: Τρισάγιο στον αείμνηστο λιμενικό Σωτήρη Τατσάκη, που έχασε τη ζωή του σε ώρα υπηρεσίας



 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανήμερα του Αγίου Νικολάου στην είσοδο του νέα λιμένα Ηγουμενίτσας, εψάλη τρισάγιο στον αείμνηστο λιμενικό Σωτήρη Τατσάκη, που την ίδια ημέρα, πριν επτά χρόνια, στις 6 Δεκεμβρίου του 2009, έχασε τη ζωή του σε ώρα υπηρεσίας. 
Η οικογένειά του και οι συνάδελφοί του, αλλά και άλλοι Θεσπρωτοί, διαρκώς τον θυμούνται και εμπνέονται από την ευσυνειδησία του. 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMTZG1CFesNY4yPtCYHeKLNm1vTGiCsOuUyKBwgokasKgk-k7Uu9jsUdEyVH5kgyMnf4ZlWsYKl9a5c8lQBLyVduvwfqUsA0TfYUxGk-bK7pYpCC1y3gDoFGjUCJMHX5Igb9rJUZNMJkA/s1600/%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.JPGΟ επικελευστής Σωτήρης Τατσάκης, από την Φασκομηλιά Ηγουμενίτσας, σε ηλικία 37 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από φορτηγό όχημα, στο οποίο επρόκειτο να διενεργηθεί έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν παρανόμως διακινούμενων αλλοδαπών προς Ιταλία, στην είσοδο του λιμένα Ηγουμενίτσας. 
Ήταν άνθρωπος, που λειτουργούσε με βασικό ηθικό άξονα τα προστάγματα της συνείδησής του, γι' αυτό είχε κατορθώσει να κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό όλων. 
Στο μεταξύ το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας εόρτασε με δοξολογία στο μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας τη μνήμη του αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Παραμυθίας Τίτου, συμπαραστατομένου από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Βελισσάριο Σάντα και τους ιερείς του ναού. 
Στον εορτασμό συμμετείχαν οι τοπικές πολιτικές, αυτοδιοικητικές, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές.



 
Ηγουμενίτσα: Τρισάγιο στον αείμνηστο λιμενικό Σωτήρη Τατσάκη, που έχασε τη ζωή του σε ώρα υπηρεσίας Ηγουμενίτσα: Τρισάγιο στον αείμνηστο λιμενικό Σωτήρη Τατσάκη, που έχασε τη ζωή του σε ώρα υπηρεσίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.