ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ





Με την παρούσα επιστολή και ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας για προσφορά δώρων στους μαθητές στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου: 
Επίσης, ευχαριστούμε τον Αλιευτικό Σύλλογο και τον Δημοτικό Ναυταθλητικό Όμιλο και τα Super- Markets “ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΞΕΝΟΣ” και “DIELLAS” για την ευγενική προσφορά των ποτών της γιορτής καθώς και τα βιβλιοπωλεία Μητσέλου και Κυριαζή για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των σχολικών εκδρομών. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των μαθητών μας. 

Με τη συνδρομή τους οι μαθητές, εμπνευσμένοι από το πνεύμα των Χριστουγέννων, προσέφεραν στο γηροκομείο αλλά και σε άπορους πολίτες σπιτικά εδέσματα. 

Ενέργειες σαν κι αυτές φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που διακατέχει τα παιδιά μας για προσφορά φιλανθρωπίας και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας. 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 
του 1ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας 
Η Πρόεδρος 
Χριστίνα Διαμάντη


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.