Τα εγκαίνια της έκθεσης Τροχαίας στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)



Παρουσία των αρχών της Θεσπρωτίας αλλά και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η εναρκτήρια εκδήλωση της έκθεσης Τροχαίας που διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας. 


Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των οδηγών και κυρίως των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων. 


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν πρακτικά για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής με τη βοήθεια έμπειρων και εκπαιδευμένων τροχονόμων και να κάνουν χρήση προσομοιωτή σύγκρουσης, προκειμένου να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της χρήσης ζώνης, καθώς και να διαπιστώσουν τα λάθη που γίνονται κατά τη διάρκεια της οδήγησης και τα οποία αποτελούν τα κύρια αίτια πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. 


Η Έκθεσης Τροχαίας θα λειτουργήσει από 16 έως 20 Ιανουαρίου 2017, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00 και 16:00 έως 21:00, στο πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον του Δήμου Ηγουμενίτσας.



Τα εγκαίνια της έκθεσης Τροχαίας στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Τα εγκαίνια της έκθεσης Τροχαίας στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.